От няколко дни компетентните органи разследват произхода на средствата, с

...
От няколко дни компетентните органи разследват произхода на средствата, с
Коментари Харесай

Разследват парите на гаджето на Преслава в операция Лукс


От няколко дни способените органи проверяват произхода на средствата, с които Павел Лазаров е придобил тузарски апартамент в София и два първокласни автомобила, разбра кореспондент на „ Таблоид”.

Според проверяващите, мускулестият любим на Преслава е придобил жилище и коли на стойност над 1,5 милиона лв. за последната година и половина. В този интервал Павел броил 900 бона за голям апартамент в южен столичен квартал, както и още 600 000 лв. за двата си автомобила „ Бентли” и „ Мерцедес”.

Пред проверяващите гаджето на Преслава е обяснил, че развива бизнес със аграрни земи. Роденият във Враца бабанка стопанисвал няколко хиляди декари овощни дръвчета в региона към Мездра и даже прибирал европейски дотации за бизнеса си. Ченгетата обаче подозират, че земеделския бизнес е единствено заслон за същинските занимания на Павел Лазаров. В предишното врачанинът е бил разследван за трафик на опиати, като допреди 2-3 години е бил доближен до подсъдимия като наркобос Стефан Бонев – Сако, настояват осведомени.

Запознати с инспекцията, която се реализира по отношение на гаджето на Преслава позволяват, че Павел може да се опита да оправдае част от приходите си за покупката на скъпо жилище и първокласни лимузини с мним заем, провиснал му от неговата изгора. Преслава е измежду най-добре платените певици в страната, като хонорарът й за присъединяване надвишава 7000 лв..
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР