От Нова година ще започне нов етап от живота, но

...
От Нова година ще започне нов етап от живота, но
Коментари Харесай

Суеверия за 31.12: Не давайте заеми, не се карайте с никого

От Нова година ще стартира нов стадий от живота, само че дали измененията в живота ви ще бъдат позитивни зависи единствено от вас. За последния ден на отиващата си година има доста забрани, само че до момента малко хора знаят за тях.

Един от главните дни на годината е 31 декември. Въпреки че Новата година идва на 1 януари, в последния ден на миналата година е значимо да не се вършат неточности и да не се нарушават възбраните. Представяме ви лист с пожелания и суеверия за Нова година, които би трябвало да имате поради при подготовката за празнуване.

Какво е неразрешено да вършиме на 31 декември

В последния ден на излизащата година е строго неразрешено да се заемат пари и да се отпускат заеми. С купюри и монети може да дадете своето благополучие. Не се предлага започването на Нова година с връщането на задълженията, в противоположен случай ще стигнете до прага на бедността.

Не се карайте с никого, изключително на масата на Нова година. В противоположен случай, през идната година ще имате доста нови врагове.

Дори и да сте доста ядосани на някого, не се карайте с този човек. Нова година е добра за отмора, а отрицателните мисли и страсти в този ден ще бъдат несъответствуващи.

Преди началото на празника е целесъобразно да не изхвърляте боклука, само че в случай че има такава потребност, направете го до 18 часа.

Не напомняйте на 31 декември проблемите, които настъпваха през миналата година. Напротив, тематиките за диалог би трябвало да бъдат позитивни и празнични, по този начин през идната година приятните мигове и позитивните мемоари ще бъдат още по-големи.

На този ден е целесъобразно да не загатваме мъртвите, а в случай че тематиката за умрелите към този момент е допряна, тогава говорете за тях единствено положително.

В последния ден на излизащата година не се прави генерално разчистване - би трябвало да се направи преди 31 декември. Нова година в мръсна къща притегля комплициране и неуспехи в живота.

Много хора обичат да бъдат сами, тъй като това е чудесна опция да бъдете сами със себе си и да мислите за бъдещето. Опитайте се да срещнете Нова година в компанията на родственици или другари, в противоположен случай през идната година ще се чувствате непрекъснато самотни.

Красивата прическа е значима част от имиджа на Нова година, само че не се предлага да се подстригва косата на 31 декември.

За доста хора този ден е освен радостна, само че и тъжна отмора. Научете се да пускате предишното си на 31 декември не съжалявайте за миналата година, с цел да имате повече ярки събития и усещания.

Някои не могат да чакат и стартират да пият алкохол преди празника. Феновете на алкохола би трябвало да бъдат по-внимателни, защото мощната алкохолна интоксикация заплашва със съществени проблеми през идната година.

Източник: dailyhoro.ru
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР