От най-големия полицейски синдикат предупредиха, че ако бюджетът на МВР

...
От най-големия полицейски синдикат предупредиха, че ако бюджетът на МВР
Коментари Харесай

Синдикатите: Без актуализация в МВР няма да има заплати за ноември и декември

От най-големия полицейски профсъюз предизвестиха, че в случай че бюджетът на Министерство на вътрешните работи не бъде обновен, има възможност служителите на реда да останат без заплати за ноември и декември.

" Доста действия съгласно нас ще закъсат без актуализация на бюджета ", съобщи Валентин Попов от Синдикалната федирция на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Служителите в Министерство на вътрешните работи упорстват за спомагателни средства за командировки по границата, както и за повече средства за нощен труд.

Валентин Попов уточни:

" Що се отнася до актуализацията на Бюджета, аз не мога да го настоявам със стопроцентова сигурност, само че съм обезпокоен, че в случай че бюджетът на Министерство на вътрешните работи не бъде обновен, може да се окаже, че Министерство на вътрешните работи надали ще е в положение през ноември и декември да изплати заплатите на чиновниците. Всъщност това би трябвало да го кажат сътрудниците от Дирекция " Планиране и ръководство на Бюджета в Министерство на вътрешните работи ", само че много действия съгласно нас, ще закъсат без актуализация на Бюджета ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР