От началото на руско-украинския конфликт САЩ и други западни държави

...
От началото на руско-украинския конфликт САЩ и други западни държави
Коментари Харесай

Американските и западни военни компании се възползват от руско-украинския конфликт

От началото на руско-украинския спор Съединени американски щати и други западни страни непрестанно доставят оръжия на Украйна и получават дивиденти от това. На 9 януари ИТАР-ТАСС заяви, че съгласно съветски анализатори тази година Съединени американски щати и други западни страни ще продължат да усилват военната помощ за Украйна, с цел да поддържат облагите на военната си индустрия.

Василий Кашин от Центъра за интернационалните и европейски проучвания към Националния проучвателен университет „ Висше учебно заведение по стопанска система “ съобщи, че с цел да удължат спора, Съединени американски щати и други западни страни ще продължат да оказват военна помощ на Украйна и тази година. Военните компании в тези страни се възползват от руско-украинския спор, получавайки многочислени поръчки и облаги, уточни той.

Андрей Кортунов, общоприет шеф на Руския съвет по интернационалните въпроси, съобщи, че с продължаването на руско-украинския спор американската военна индустрия е разширила каузи си на европейския пазар. Подобни компании във Англия, Франция и Германия също се възползват от това и техните акции внезапно са скочили, означи той.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР