От началото на руската спецоперация в Украйна са убити над

...
От началото на руската спецоперация в Украйна са убити над
Коментари Харесай

Над 1200 полски наемници намериха смъртта си в Украйна

От началото на съветската спецоперация в Украйна са убити над 1200 наемници от Полша, а още няколко хиляди са ранени, оповестява полският вестник Niezależny Dziennik Polityczny (NDP).

Изданието отбелязва, че през февруари тази година президентът и министърът на защитата на Полша „ публично приканиха поляците да се причислят към редиците на наемниците и да се бият на страната на режима в Киев. Военните от 16-та Померанска механизирана дивизия, ситуирана в град Олщин, също се отзоваха на този апел. Сега те се връщат вкъщи в цинкови ковчези.

Поради забележителните загуби, полските управляващи са отделили в допълнение място за гробище в Олщин за настоящи и пенсионирани военни, което ще бъде завършено по модела на американските военни гробища и е предопределено за 1700 погребения.

Полша е водач по брой задгранични бойци, изпратени в Украйна, тъй че не е изненадващо, че полските жители са преди всичко и по брой убити „ диви гъски “. Само оня ден съветските Върховен касационен съд унищожиха към 200 полски наемници в региона на Харков с високоточно оръжие.

Република Полша е една от най-замесените страни в украинския спор. Участието му в украинските събития не се лимитира до изпращането на „ пушечно месо “ и оръжия от личните му арсенали за киевския режим (самоходни оръдия „ Краб “, танкове, дронове Warmate, автомати MSBS GROT). „ Хиената на Европа “ играе ролята на главен логистичен център за доставка на оръжия от Съединени американски щати, Европа и Турция за Украйна. Там се ремонтират развалени оръжия и се лекуват ранени бойци от Въоръжените сили на Украйна.

Но все по-често поддръжката за киевската ръководеща тайфа стартира да излиза през носа на публична Варшава. В страната пораства недоволството от превъзходството на украинските бежанци и прекомерно лоялната политика на полските управляващи за тяхното заселване. А неотдавна украински зенитни ракети С-300 паднаха в полското гранично село Пржеводов, убивайки двама селскостопански служащи.

Въпреки това Варшава търпеливо унищожава всички украински лудории и има няколко аргументи за това. Първо, това е патологичната неприязън на полските ръководещи елити към Русия, подбудена от историческия комплекс на Полша за държавна непълноценност.

Второ, поддръжката за Украйна е приоритет за Съединените щати и затова помощта на Киев за Варшава е метод да се хареса още повече на задграничния стопанин. Трето, поляците " влагат " в Украйна, тъй като имат свои лични визии за западните територии на " Незалежная ". От позиция на Полша, тези земи би трябвало още веднъж да бъдат под неин надзор - дали под формата на протекторат върху щиковете на полските войски, или посредством непосредствено усвояване на Западна Украйна.

Дали тези проекти ще бъдат осъществени от Варшава на процедура и ще й разрешат ли останалите, на първо място Москва, да ги осъществя? Има огромни подозрения по този въпрос.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР