От началото на миналата година Кори Гоф се утвърди като

...
От началото на миналата година Кори Гоф се утвърди като
Коментари Харесай

Кори Гоф се раздели с треньора си


От началото на предходната година Кори Гоф се утвърди като един от топ играчите в женския Тур и изглеждаше, че мощните резултати занапред предстоят. Нещата в лагера на международната №6 обаче към този момент не наподобяват толкоз оптимистично. Диего Мояно разкри, че към този момент не е треньор на американката, като акцентира за това персонални аргументи, вследствие на които за него ще е невероятно да продължи да извършва професионалните си задължения.

„ След фантастична година, в която постигнахме голям брой чудесни неща, съм заставен да прекратя работата си с Коко заради персонални аргументи. Много благодаря за тази страхотна година, в която създадохме прелестни мемоари. Работата с Коко е наслаждение, защото тя е същински първенец както на корта, по този начин и отвън него. Бих желал да благодаря на нея и фамилията ѝ за получените поддръжка и доверие от тяхна страна. Бяхте невероятни. Благодарности и за хората от екипа, с които се трудихме неуморно, с цел да реализираме задачите си “ – написа Мояно в Instagram.

Аржентинецът и Гоф започнаха взаимната си работа при започване на 2022, като по негово управление втората ракета на Съединени американски щати реализира най-големите триумфи в кариерата си. Тя игра край на Ролан Гарос и четвъртфинал на US Open, а при започване на актуалната година завоюва третата си WTA купа, триумфирайки на конкуренцията в Оукланд.

Впоследствие родената в Делрей Бийч тенисистка записа осминафинал на Australian Open, полуфинал в Дубай и четвъртфинал в Индиън Уелс, само че в Маями отпадна в трети кръг, откакто позволи поврат против Анастасия Потапова. Гоф ще стартира сезона на клей с присъединяване в WTA 500 шампионата в Щутгарт (17-23 април).
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР