От начало ми беше доста напрегнато. Опитвах се да не

...
От начало ми беше доста напрегнато. Опитвах се да не
Коментари Харесай

Виктория Томова: Да играя срещу Серина беше една от мечтите ми



„ От начало ми беше много с напрежение. Опитвах се да не мисля толкоз, че съм на централния корт на най-хубавия шампионат в света за мен. Радвам се, че въпреки всичко съумях да взема толкоз гейма, както се споделя, тъй като въпреки всичко това е най-хубавата тенисистка в света “, това съобщи Виктория Томова след загубата от Серина Уилямс във втория кръг на Откритото състезание на Англия по тенис в изявление пред Никола Шентов – делегат на вестник „ Меридиан мач “ в Лондон, особено предоставено и за предаването „ На финала.

„ Топката идваше ужасно бързо, даже не чаках чак такава скорост. Сервизите  и бяха съвършени, хем с такава мощ, хем доста добре ориентирани. Мисля, че можех да играя много по-добре. Имаше няколко момента в които направих положителни точки. Много хора ме поддържаха. Бях доста учудена, че повече за мен викаха. Това беше доста радостно. Мисля, че като за първи мач на такава сцена не беше чак толкоз неприятно “, добави Томова.

„ Тя се държа доста добре. Каза: поздравления, игра доста добре. Аз несъмнено и споделих, че е една от фантазиите ми да играя с нея и то на централния корт на „ Уимбъдън “, приключи първата ни ракета.

Цялото изявление на Никола Шентов с Виктория Томова можете за чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР