От Министерството на вътрешните работи /МВР/ съобщиха, че протестите на

...
От Министерството на вътрешните работи /МВР/ съобщиха, че протестите на
Коментари Харесай

МВР за протестите на „Възраждане“ по границата: Нерегламентирани са!

От Министерството на вътрешните работи /МВР/ оповестиха, че митингите на Политическа партия „ Възраждане “ на и са нерегламентирани и призоваваха за спазването на Закона за събранията и митингите .

Предвид нарушаването на нормалния темп на работа и на реда към граничните пунктове „ Лесово “, „ Кардам “ и „ Калотина “, полицията си резервира правото да предприеме ограничения за попречване и недопускане на последващи сходни незаконни прояви , прибавят от пресцентъра на ведомството.

Припомняме, че по-рано митинги затвориха и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “. Демонстрациите идват след отхвърлянето от Конституционния съд на предлагането за Референдум за опазване на българския лев. От партията се притесняват още за ориста на предприятията от Маришкия басейн и енергийния суверенитет на България. Политическата мощ се опълчва и на построяването на ветрогенератори в морето.

Като претекстове за демонстрацията се показва и превръщането на страната ни в територия, която ще бъде обитаема с мигранти. От „ Възраждане “ настояват, че България щяла да стане буфер сред Африка и Азия и Запада.

От партията се заканват, че на следващия ден демонстрациите им ще обзет цялата страна .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР