От Министерството на външните работи (МВнР) изказват съболезнования по повод

...
От Министерството на външните работи (МВнР) изказват съболезнования по повод
Коментари Харесай

От Министерството на външните работи изказват съболезнования по повод трагедията в Цетине

От Министерството на външните работи (МВнР) изричат съболезнования във връзка стрелбата в Цетине, Черна гора, при която бяха убити 11 души, а шестима - ранени.

Най-искрени съболезнования на фамилиите на починалите и жителите на Черна гора във връзка вчерашната покруса в Цетине, когато починаха 11 души, декларират от Министерство на външните работи. В този печален миг на народен печал България е с Черна гора в мислите си. Пожелаваме бързо възобновяване на потърпевшите, показват от външното ни министерство.

Вчера полицията в Черна гора заяви, че 11 души са убити при нападението в черногорския град Цетине, осъществено след фамилен спор.

Полицията е ликвидирала нападателя след престрелка с него. В офанзивата са били ранени 6 души, измежду които един служител на реда. Позовавайки се на информация от очевидци, държавната телевизия Ар Ти Си Джи заяви, че нападателят е разкрил безразборна пукотевица по хора на улицата, в това число по деца. Четирима от ранените са били трансферирани в болница в Цетине, а други двама съществено потърпевши са били изпратени в болница в Подгорица.

Според черногорското издание " Вечерне новости " нападателят е бил на 34 години. Той е умъртвил фамилията си и след това е излязъл от вкъщи си и е почнал да стреля по минувачи по улиците на града. Сред потърпевшите има и деца.

Заради нещастието е разгласен тридневен печал в Черна гора.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР