От месеци най-голямата светска мистерия е новата жена на Кубрат

...
От месеци най-голямата светска мистерия е новата жена на Кубрат
Коментари Харесай

Взрив: Засякоха новата жена на Кубрат Пулев, Андреа ще й диша прахта! (ВИЖ ТУК)

От месеци най-голямата световна " тайнственост " е новата жена на Кубрат Пулев. Която освен му е обичана, само че и му роди първородната дъщеря - Христина. Кобрата призна щастието си в изявление, само че съобщи, че половинката му е отвън елит средите и желае да си остане по този начин. Похвално! За разлика от някогашната му Андреа, която се чуди какви стойки, чалъми и фотошопирани фотоси да постне, че да притегли внимание...

Колкото и да се тунингова, колкото и да се " разпаше " Андреа обаче, не може да се мери с новата на боксьора. Буквално ще й диша прахта! Това обявиха очевидци, които са засекли тайнствената дама и най-сетне разкриха на всички коя е тя.

Става дума за млада жена, изцяло натурална и приказно красива - по думите на очевидците. Видели я на улицата, до момента в който се качвала в скъпа кола, очевидно на Кобрата. Била фина, стройна и елегантно, само че не и натруфено облечена като не парадирала с маркови парцали.

" Най-шеметното в нея бе косата й - тъкмо като коприна. Стелеше се по раменете, беше я заметнала на една страна - приказна! Излъчваше успокоение, мекост, тактичност... Браво на Кубрат, че съумя да откри такова момиче ", приветстват го източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР