От Манчестър Юнайтед официално обявиха, че са решили да не

...
От Манчестър Юнайтед официално обявиха, че са решили да не
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед разкри дали ще обжалва червения картон на Каземиро

От Манчестър Юнайтед публично оповестиха, че са решили да не апелират аления картон на Каземиро, който той получи при нулевото реми против Саутхамптън в последния кръг на Премиър лийг. Според клуба няма огромен късмет наказването от четири мача да бъде анулирано.

Халфът беше изпъден от игра още в 34-тата минута на мача поради недодялан фал против Карлос Алкарас. Първоначално Антъни Тейлър му сподели единствено жълт картон, само че след инспекция с ВАР му уточни пряк червен картон. Така Каземиро ще бъде осъден за цели четири мача на домашната сцена, защото това му е втори червен картон през сезона след този против Кристъл Палас преди месец.

Това значи, че бразилецът ще пропусне неделния ¼-финал с Фулъм за Купата на ФА, както и турнирните дуели с Нюкасъл, Брентфорд и Евертън след паузата поради националните тимове. Той обаче ще бъде разполагаем на мениджъра Ерик загар Хаг за реванша против Бетис в Лига Европа в четвъртък.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР