От Крийд 2 ще получим точно това, заради което сме

...
От Крийд 2 ще получим точно това, заради което сме
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Крийд 2“

От " Крийд 2 " ще получим тъкмо това, поради което сме пристигнали в киносалона: доста бокс, търпимо количество драма и прекрасен саундтрак - нещо, което малко му куцаше на първия филм. Добре е да дойдем и авансово готови, което в тази ситуация значи да сме изгледали още веднъж " Роки IV " от 1985 година

Намираме Адонис Крийд (Майкъл Б. Джордан) там, където го оставихме в края на първия филм - на вълната на успехите. Най-после връзките му с Роки Балбоа (Силвестър Сталоун) са по-нормални. Но на хоризонта се появява фантом от предишното.

 Снимка 390871

Иван Драго (Долф Лундгрен), който в " Роки IV " умъртви на кръга Аполо Крийд - бащата на Адонис (а по-късно беше надвит от Роки в родната му Русия), има наследник - Виктор (Флориан Мунтеану), не човек, а планина от мускули.

Също като татко си, Виктор е боксьор, който всява почит у всеки съперник. Отгледан в ненавист, той води безпаричен живот, за който упрекват Роки и събитията отпреди 30 години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Creed (@creedmovie) на Ное 7, 2018 в 10:00 PST

Така намираме татко и наследник Драго в Украйна, в трескава подготовка да си върнат това, което считат, че им принадлежи. И моментът е пристигнал, намерили са и лаком за пари промоутър, който може да им обезпечи и дуела с Адонис Крийд.

 Снимка 390870

Принципно, Крийд не би трябвало да приема сходно предизвикателство, само че когато Драго бръкне задоволително надълбоко в раната и в предишното, срещата става въпрос на чест.

А въпреки и на върха, Адонис има какво да губи. И тук не приказваме единствено за купата и въпросната чест, а и за фамилията, което е на път да сътвори с Бианка (Теса Томпсън).



Премиерата на " Крийд 2 " е на 23 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР