От концерта си през миналата събота в Арена Армеец“, Софи

...
От концерта си през миналата събота в Арена Армеец“, Софи
Коментари Харесай

Ето каква печалба гушна Софи Маринова от концерта в „Арена Армеец“

От концерта си през предходната събота в „ Арена Армеец “, Софи Маринова е прибрала солидна облага.

Запознати издават, че е добавила към сметката си сумата от към 350 хиляди лв.. 
Приходите от спектакъла са били към 500 бона, само че като се приспаднат разноските, които възлизат на към 150 хиляди лв., облагата се стопява.

Над 10 000 души приветстваха Софи Маринова на концерта й във връзка 25 години на сцена. Гласовитата певица изпълни зала „ Арена Армеец “, за което преди този момент се прокрадваха, въпреки и неубедителни подозрения. Другите предубеждения бяха, че в публиката ще доминират фенове от ромски генезис. Но и това не бе по този начин. Вероятно това бе и повода за множеството учудени от големия триумф на Софка.

Изненадани сякаш бяха най-много тези, които са участвали и след това описваха прочувственото прекарване. 
Не концерт, а запаметяващ се театър на високо равнище. Софи, както се видя след това и от видеа от събитието, пя като звяр, както даде обещание при откриването на концерта.

„ Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тук вие изглеждате ужасно! Вие сте тези, които ме вършиме това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, само че тъй като съм го получавала и от вас – тази обич. Ще се раздам довечера за вас с цялото си сърце “, даде обещание тя при започване на концерта си и направи тъкмо това.

Певицата смени два тоалета, а в музикално връзки напряко надмина себе си. Тя, както и всички гост-звезди, пяха безусловно онлайн. Те също направиха мощно усещане. Най-вече Преслава, която е и кума и близка другарка на Софи. Добричлийката съкруши с височините, които доближаваше, както и с по-различно изпяване на изречения на другояче познати шлагери. С това Преслава изненада и в общата си ария със Софи „ Манагава тут “, която показаха малко преди концерта.

В „ Арена Армеец “ прозвучаха в дует песни и от репертоара на Преслава, и от този на Софи. „ Преслава постоянно е №1 “, викна Софи, откакто извършиха следващия шлагер. „ След теб обаче “, отвърна приятелката й и я прегърна и целуна. „ Всички сме №1 и сме доста готини и сладки “, заключи Маринова.

В още един миг ромката бе трогната до сълзи. Към края на концерта, очевидно под въздействието на мощната страст, показа вълненията си, с които разчувства и почитателите си. 
„ Не знаете какъв брой се вълнувам. Може би в този момент аз не го чувствам какво се случва. Сигурно от на следващия ден, от вдругиден към този момент по този начин ще си кажа: „ Боже, какво беше това, където изживях “. Давате ми дългоденствие просто. Давате ми мощ да пребивавам, да се боря, да върша музика за вас. Не знам към този момент какво да кажа. Обожавам ви, обичам ви! Винаги ще върша музика за вас! “, сподели тя.

Софи благодари на всички сътрудници, които се изявиха на сцената. Сред тях бе и Константин, който за благополучие съумя да пребори проблемите с гласа си, рапърът Устата, Теодосий Спасов, с който тя от дълго време мечтаела да излезе на сцена.

Музикален продуцент на спектакъла бе Евгени Димитров – Маестрото, който работел повече от половин година по плана. На сцената излязоха и „ Ку-ку бенд “, само че Слави Трифонов бе заместен от Борис Солтарийски.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР