От колко време познаваме чалга дивата Андреа? 15-20 години или

...
От колко време познаваме чалга дивата Андреа? 15-20 години или
Коментари Харесай

Никога не е показвала къде живее: Ето го домът на Андреа! (за първи път - СНИМКИ)

От какъв брой време познаваме чалга дивата Андреа? 15-20 години или повече?!... Честно казано към този момент не помним, само че помним, че в никакъв случай до момента тя не беше показвала своята " цитадела ", своя дом. Не е ясно за какво Андреа държеше жилището си " заключено " за непознати очи, само че ето, че пристигна моментът да промени това.

Бившата половинка на Кубрат Пулев най-накрая се престраши и въпреки да наподобява, че ще пуска " на час по лъжичка ", все е нещо. Днес тя ни вкара в хола си, който проличава, че е необятен и цялостен с картини и творби на изкуството.

Широко, ярко, красиво, чисто... явно Теодора Андреева е чистница, или пък разчита на жена, която й оказва помощ в семейството. Е, акцентът на фотографията обаче е различен и той не е тъкмо домът й, а... огромен букет от красиви червени рози, поднесени явно от почитател.

Вярно е, че не са малко тези, които са уверени, че е изцяло допустимо певицата сама да си поръчва цветя, да си ги снима и да се показва за изключително ухажвана жена. Не е изключено обаче да си има и обожатели, изключително след купищата снимчици без дрешки, които пуска.

Факт е, че след раздялата с Кобрата, която беше от дълго време, тя не е имала различен мъж в живота си и това сочи, че очевидно се доверява в действителност мъчно.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР