Акаунтите Pop Crave и FilmUpdate в Туитър публикуваха снимки на

...
Акаунтите Pop Crave и FilmUpdate в Туитър публикуваха снимки на
Коментари Харесай

Неузнаваем: Джордж Клуни се запусна (Актьорът видимо се състари и набръчка – Нови снимки)

Акаунтите Pop Crave и FilmUpdate в Туитър разгласиха фотоси на Клуни в бял костюм, изглеждащ " много зле ".

Джордж Клуни на фотосите в белия костюм е очевидно отпаднал с големи тъмни кръгове. Той наподобява доста по-слаб, бледен и доста по-набръчкан от преди. Вижда се и че се е отървал от непокътнатата си марка – сивата брада.

А точно, сега Клуни снима филм за Netflix, наименуван " Untitled Noah Baumbach ", в който паралелно до него ще се появи Райли Киоу, внучката на именития Елвис Пресли.

Папараците съумяха да се приближат до мястото, където се снима филмът, до момента в който избрани подиуми се снимаха в гората в британското графство Хемпшир, и точно там откриха Клуни в бял костюм, тичащ в гората в повърхностно положение, за задачите на кино лентата... и по-късно артистът приказва с актрисата Айла Фишър.

Въпреки че десетилетия наред беше считан за един от най-желаните артисти, дълго време и за най-желания ерген – годините си споделиха думата.

Припомняме, че след два дни Клуни ще навърши 63 години.

Цял живот той търси щастието в любовта и го откри с красивата адвокатка Амал Клуни, за която се ожени през 2014 година Три години по-късно те станаха родители на близнаците Ела и Александър. Днес те се считат за една от най-чаровните холивудски двойки.

Източник:tocka.com.mk

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР