От каране на кола по Испанските стълби в Рим до

...
От каране на кола по Испанските стълби в Рим до
Коментари Харесай

За фотосесия: Туристка позира гола на стълбите на италианска катедрала


От каране на кола по Испанските стълби в Рим до сърфиране по Големия канал във Венеция и разтрошаване на статуи във Ватикана - това лято някои туристи се държат с Италия като с персонален увеселителен парк, написа Си Ен Ен.

След като чешка туристка се излежаваше гола от кръста нагоре на боен мемориал, а американци се къпеха голи в каналите на Венеция, в този момент трима гости на Амалфийското крайбрежие наподобява ще бъдат упрекнати в „ непристойни дейности “, откакто жена беше хваната да прави спонтанна гола фотосесия на стълбите на катедралата в Амалфи.



В понеделник към 7:30 ч. сутринта дамата е била снимана от ужасени локални поданици да театралничи за фотоси единствено с алена линия плат, покриваща предната ѝ част, пред вратите на катедралата.

„ Мястото на фотосите е било изключително мъчително за локалните. Това, че е станало пред църквата прави случилото се толкоз шокиращо “, споделя пред Си Ен Ен изкуствоведка, която живее в Амалфи.

„ Бронзовите порти на катедралата припомнят за дните на Република Амалфи. Тези порти се отварят за процесии, за сватби и погребения. Да, красиво е, само че тя е доста повече от хубав декор за фотография в обществените мрежи ", споделя изкуствоведката.

Катедралата, която датира от IX век, е отдадена на деятел Свети Андрей, като се твърди, че мощите му се пазят там. Тя е издигната по време на разцвета на Амалфи, който през IX век е бил морска република. Днес тесните улички на града са препълнени от туристи.

Местен уебсайт написа, че тримата туристи, които не са желали позволение за фотосите, са били задържани от полицията, преди да изоставен града. Те са снимали с професионална техника. Друг локален уебсайт, който разгласява видеото във „ Facebook “, написа, че дамата, която пристигнала пред църквата изцяло облечена и изкачила стъпалата, с цел да се съблече, е обяснила пред служителите на реда, че просто са си създали спомен от пътуването, а не са го създали за реклама.

Представител на полицията съобщи пред Си Ен Ен, че туристите са от Англия – фотограф, дамата, която е театралничила, както и асистентка. Обвинени са за „ непристойни дейности на обществено място “. Архиепископът на Амалфи към момента не е коментирал случилото се.

Местните описват, че това лято Амалфи е бил „ по-натоварен от всеки път “, а при извънредно топлото време тълпите от туристи не престават да прииждат. Подобни случаи са добър мотив да се подсети туристите да се отнасят с почитание към местата, които посещават, както и към хората, които живеят там.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР