От известно време насам в Комисията по Бюджет и финанси

...
От известно време насам в Комисията по Бюджет и финанси
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Мнозинството се опитва да премести работата на депутатите отново в Партийния дом

" От известно време насам в Комисията по Бюджет и финанси се въртят две дивотии, които се пробвам да спря - и двете са свързани с прословутия ремонт на Партийния дом, в който ГЕРБ желаят да реалокират съвещанията на Народното събрание ".Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, съобщи БГНЕС. По думите му едното предложение е компаниите, ремонтирали постройката, да бъдат обезщетени с индексация в размер на 4,5 млн. лева, а другото - заложените над 2.5 млн. лева за озвучителна система, два големи видеоекрана, интернет камери, и опция всеки един народен представител да приказва от място си.

" Това значи, че някой го мързи да мине 15 метра, с цел да излезе на трибуната и да приказва ”, добави той.Според него, вместо тези 7 млн. лева да се изхарчат, с цел да се финансира бранш, в който заплатите са ниски, депутатите желаят да ги изхарчат за " сходни дивотии с ясното схващане, че вътре има доста приятни комисионни ".

" Опитват се да реалокират Народно събрание в другата постройка (Партийния дом). Те си имат болшинство и могат да си вършат каквото си желаят. Идеята е оптимално бързо да стане това - или от Нова година, или от идната сесия. В момента никой не смее да каже, че поддържа това предложение ", сподели още Йорданов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР