От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Задава ли се лидерска

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Задава ли се лидерска
Коментари Харесай

Все по- възможно: Надежда Йорданова заменя Христо Иванов начело на “Да, България”

От Facebook профила на Соня Колтуклиева
Задава ли се лидерска смяна в “Демократична България ”?

Надежда Йорданова ще размени Христо Иванов отпред на “Да, България ” - това наподобява все по-възможно: някогашната правосъдна министърка от кабинета “Петков ” стана доста известна около упоритата й, въпреки и сприхава-конфузно-безуспешна борба с основния прокурор Иван Гешев, който я изобличи като некомпетентна, само че това не отрезви ”разградската десница ” и не охлади нейния ентусиазъм да я героизира. Някогашната началничка на кабинета на правосъдния министър Христо Иванов от кабинета “Борисов ”, беше наричана от доближените на Мая Манолова, в късите парламенти предходната година: “стискозъбка ”. Надежда Йорданова не е нападателна, само че е неотстъпчива. Тя би енергизирала залинялата и позагубила се в обединението партия “Да, България ”.

За Христо Иванов, негови близки описват, че се усеща изтъркан и изтощен. Това се вижда и в парламентарните му, и в медийните му изяви: наподобява провиснал и примирѐн. Пък и водачът на “Да, България ” нанесе вреди върху имиджа на обединението с обществените кавги: “ало, Маджо и кой слиза от джипа на олигарха Бобоков? ”

Съпругата на Христо Иванов от години работи в Брюксел и добре се оправя, с помощта на нейните доходи, семейството просперира. Йорданка упорствала Христо да заживее с нея и децата им в чужбина. Според източници от Демократична България, Христо Иванов може да изиска пост с мандат в Брюксел, да бъде изпратен от българската страна, с цел да има позиция. Дали би изтъргувал работа в странство с поддръжка за постоянен кабинет - това би било любопитно да се следи и май има индикации за сходна демонстрация.

В “Демократи за мощна България ” се тресат от вътрешни безредици. Вчера напусна партията някогашната депутатка Жени Шиер. “В развой е чистка на неуместните членове… от партията на интелигенцията, отстояваща полезностите на Западната цивилизация и основана от Иван Костов, не е останал и помен ” - написа на сбогуване тя. Според източници от ДСБ, Цецка Бачкова е с възходящи шансове да пенсионира Атанас Атанасов и да оглави партията.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР