От Фейсбук профила на режисьора Стоян Радев ПП и ДБ

...
От Фейсбук профила на режисьора Стоян Радев ПП и ДБ
Коментари Харесай

Стоян Радев: ПП и ДБ жертваха достойнството си за БСП и се съобразиха с прокремълската позиция

От Facebook профила на режисьора Стоян Радев

Политическа партия и Демократична България пожертваха достолепието си, с цел да запазят управническата коалиция с Българска социалистическа партия, и се съобразиха с прокремълската позиция във връзка с войната в Украйна. Правителството не поддържа ограниченията, които множеството европейски страни поддържаха. По време на акцията на Политическа партия беше неразрешено да приказва за геополитика и тематиката още веднъж беше деликатно избягвана, с цел да не се изгубят гласове.

ГЕРБ предложи военна поддръжка още в предходния парламент, разгласи безапелационната си позиция и по време на акцията, като Гари Каспаров избра да поддържа публично точно тях затова.

Пиша това, тъй като намерено декларираната поддръжка за Украйна се оказа, че не е спънка да бъдат извоювани изборите. Тези, които се наведоха, не завоюваха от това навеждане. Остана им да повтарят, че евро-атлантизмът на спечелилия в изборите не бил от сърце, само че и от това не завоюваха.

На днешната конференция ГЕРБ още веднъж сложи опълчването против Путиновата експанзия като изискване за присъединяване в идващия кабинет, беше повторено доста пъти, само че изгубилите изборите и техните коментатори избират да настояват, че не било по този начин. Не е ясно какво се надяват да завоюват от тази дезинформация. Видя се, че няма за какво тематиката Украйна да се заобикаля или да се преиначава чиято и да е било красноречиво изразена позиция по въпроса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР