От фенклуба на Левски София Синя Зона Б-18 обявиха, че

...
От фенклуба на Левски София Синя Зона Б-18 обявиха, че
Коментари Харесай

Три атлетки се включват в благотворителния търг на Синя Зона Б-18 за Божи

От фенклуба на Левски София Синя Зона Б-18 оповестиха, че обичайният благотворителен коледен търг ще започва на 18.12.2022 година (неделя) в 19:14 ч. на формалната им страница във Facebook. За поредна година до сините последователи застава и 21-кратната шампионка на България в спринта и участничка на две олимпиади Инна Ефтимова, която е нарисувала картина особено за самодейността.

Изключителното мощно наличие в търга се добавя с присъединяване и на Милица Мирчева, национална шампионка на 5000 метра, 1500 метра, 10 000 метра и 3000 метра стийпълчейз и Маринела Нинева, национална състезателка в дългите и маратонски бягания. Пет пъти балканска шампионка, 26 пъти шампионка на България в дисциплините от 3000 м в зала до маратон.

Тази година благотворителният търг е за Божи.

Единствената вяра на околните на Божи е лекуване със стволови кафези, нужни са няколко вливания, само че събирането на средства за тях е непостижимо за родителите и роднините му. През юли тази година е направена първа вливка на стволови кафези в Словакия, която е понесена добре. Септември е осъществена второ вливане в " Em-cell clinic " в Киев, Украйна. Родителите откриват усъвършенстване в положението му.

Още след първата вливка, която в Словакия, той стартира да кара тротинетка и колело за баланс. Подобряват се поведенческите му прояви. Пътят е дълъг и са нужни най-малко още 5 трансплантации на стволови кафези. Всяка една е по 12 000 Щатски долар, като поддържащо лекуване са включени екзозоми като назални инжекции извлечени от фетални стволови кафези, които са под формата на спрей. Те костват по 2 000 Щатски долар и ще оказват помощ стволовите кафези да стигнат до местата, които има потребност и по този начин да има най-оптимален резултат. Следващата трансплантация на стволови кафези е планувана за март 2023.

Всеки който желае да подари може да го направи на следната сметка:

Дарителска сметка: IBAN BG39UNCR70001524914155

УниКредит Булбанк Божидар Светославов Трендафилов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР