От една седмица култовото кафене „Бианчи“ на главната улица в

...
От една седмица култовото кафене „Бианчи“ на главната улица в
Коментари Харесай

Бизнесът в Югозапада в немилост! Кризата затвори култово кафене, оборотите падат драстично

От една седмица паметното кафене „ Бианчи “ на основната улица в Дупница е затворено. На транспарант, закачен на фасадата му, е оповестено, че се продава. Кафенето е благосъстоятелност на Топлоелектрическа централа „ Бобов дол”, досегашният наемател Павел Коларски се е отказал да го стопанисва с претекста, че фрапантно е понижен оборотът. Той продава оборудването на заведението – маси, столове… за 20 000 лева, написа struma.bg.

Репортер на вестник „ Струма “ се свърза с шефа на Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ Емил Христов и го попита за цената на парцела. Неговият отговор бе: „ Кафенето за момента не се продава, отдава се чартърен. Предприятието дефинира наема. Бившият наемател Павел Коларски е определил 500 лева за възможни други наематели, само че управлението взема решение какъв брой да е наемът. Имаме желание за продажба, само че на по-късен стадий бордът на шефовете би трябвало да вземе решение, има искащи да го купят, само че към този момент не се продава. Досегашният наемател се отхвърли, защото е паднал оборотът на кафенето, той е наемател и на малко магазинче за закуски в ТЕЦ-а “, изясни Емил Христов.

Кафенето се намира на една от основните улици в Дупница, от центъра в посока жк „ Бистрица “, в жилищен блок на енергодобивното дружество.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР