От една година в публичното пространство се обсъжда наложеното пълно

...
От една година в публичното пространство се обсъжда наложеното пълно
Коментари Харесай

Време за отплата: първа победа за Бритни Спиърс след ада от несправедливото попечителство

От една година в общественото пространство се разисква наложеното цялостно настойничество над Бритни Спиърс, което не разрешава на изпълнителката да води естествен независим живот. Припомнете си повече тук

Съдия от Лос Анджелис съобщи, че американската поп звезда Бритни Спиърс може сама да си избере юрист в битката ѝ за преустановяване на спорното настойничество, под което е сложена , оповестява Би Би Си (), представени от .

Решението излезе в сряда, когато Спиърс се обърна към съда за повторно за по-малко от месец. Бритни за следващ път изиска татко ѝ Джейми Спиърс да бъде отхвърлен от правното съглашение, което управлява всички нейни каузи от години.

Миналия месец тя насочи трагична молба контролът на татко ѝ над живота ѝ да бъде преустановен. В сряда тя повтори апела си в прочувствено изказване, в което прикани татко ѝ да бъде упрекнат в „ корист с настойничество “.
 Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея  Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея  Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея  Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея
„ Тук съм, с цел да повдигна обвинявания. Ядосана съм и ще стигна до там. Позволявате на татко ми да унищожава живота ми, Трябва да се отърва от татко ми и да го обвиня в корист с настойничество “, сподели тя, говорейки през телефона на юриста си.

След правосъдното решение певицата изрази насладата си с видео в Instagram, на което прави цигански колела и благодари на почитателите си за акцията #FreeBritney .

Решението на съда в сряда проправя пътя на Матю Розенгарт, някогашен федерален прокурор, определен от Бритни да бъде новият ѝ юрист, който да води комплицираната правна борба на певицата. Той ще замести Самюъл Ингъм, който беше назначен от съда юрист и който представляваше Бритни Спиърс от 2008 година, преди да напусне поста предходната седмица.

По време на чуването господин Ингъм прекъсна съда, с цел да съобщи, че Бритни Спиърс му изпраща известия. Тя желала още веднъж да се обърне към съда, сподели той. Съдията публично одобри оставката на Ингъм, преди да предложения Спиърс да приказва.

Розенгарт, мощен холивудски юрист, който преди този момент е представлявал Стивън Спилбърг и Шон Пен, също беше в съда.

Разплаканата Спиърс съобщи, че по време на опечителство са ѝ били отнети витамини за косата ѝ и кафето.

„ Госпожо, това не е корист, това е просто (изрична) свирепост “, сподели тя на арбитър Пени. „ Извинете ме за езика, само че това е истината “, добави Бритни.

Певицата съобщи, че нейният главен приоритет е отстраняването на татко ѝ от ролята му в правната уредба, която ръководи нейните персонални и финансови каузи. Тя съобщи, че не желае да се подлага на „ глупава “ здравна оценка и ще бъде „ щастлива “ съпопечителят Джоди Монтгомъри да остане.

„ Искам единствено да разберете какъв брой доста от времето ми лишават, като ме принуждават да върша тези душевен проби и нищо не излиза от това “. Освен това певицата показа, че е „ извънредно изплашена от татко ми “, който е възстановяващ се пияч и се притеснява, че той постоянно „ ще се появи някъде и ще ме злепостави. “

Понастоящем Джейми Спиърс е единственият човек, отговарящ за положението на щерка си в размер на 60 млн. $. Адвокатите му обаче отхвърлят той да е виновен за рестриктивните мерки, явно наложени в персоналния живот на щерка му.
 Как се промени Бритни Спиърс през годините  Как се промени Бритни Спиърс през годините  Как се промени Бритни Спиърс през годините  Как се промени Бритни Спиърс през годините
Тя е майка на две деца и съобщи предишния месец пред съда, че желае да се омъжи за приятеля си и да има още едно дете, само че попечителството не ѝ разрешава да го направи. Бритни твърди, че била възпрепятствана да отстрани контрацептивно вътрематочно устройство, с цел да не може да забременее.

Адвокатите на Джейми Спиърс споделят, че той не дава отговор за персоналните ѝ каузи от септември 2019 година, когато се отдръпнал от тази роля заради влошено здраве. Той беше сменен краткотрайно от госпожа Монтгомъри, съпопечител на Бритни. Адвокатите на Джейми са поискали следствие, с цел да се откри достоверността на показанията на щерка му. Те обявиха, че бащата е „ угрижен “ за благосъстоянието на щерка си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР