От доста малко стана нещо огромно. Най-накрая живеем в правова

...
От доста малко стана нещо огромно. Най-накрая живеем в правова
Коментари Харесай

Сакскобургготски за Калина: Като родител винаги боли

„ От много малко стана нещо голямо. Най-накрая живеем в правова страна. Всеки е идентичен пред закона. Това е доста значимо. Като родител постоянно боли. ”

Така Симеон Сакскобургготски разяснява за пръв път случая, при който щерка му бе арестувана в Боровец с висок промил алкохол, откакто се блъсна на паркинг и опита да избяга.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в преграда. По-късно княгиня Калина отхвърли да даде кръвна проба за алкохол, откакто в началото стана ясно, че е карала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение.

Пред Нова тв наемателят на хотела, на чийто паркинг стана случаят, разяснява, че княгинята е била във очевидно несъответстващо положение, не е знаела името и ЕГН-то си. Той уточни още, че е станал очевидец на опит за манипулиране на резултата от дрегера – служителка на „ Царска Бистрица ” носила на Калина 6-8 кисели млека.

Въпросната служителка - Величка Петрова не отхвърли да е занесла кисело мляко след случая. Но посочи - не било толкоз доста.

„ Едно мляко - да, тъй като беше гладна. Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека ”, добави дамата, като посочи, че за първи път чува, че по този метод може да се промени резултат от проба за алкохол.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР