От днес полк. Кирил Спаневиков е новият командир на 3-то

...
От днес полк. Кирил Спаневиков е новият командир на 3-то
Коментари Харесай

Полковник Кирил Спаневиков е новият командир на 3-то бригадно командване“ в Благоевград

От през днешния ден полк. Кирил Спаневиков е новият пълководец на 3-то Бригадно командване. Той пое ръководството от полк. Митко Балтов на тържествена гала в Благоевград през днешния ден. Полковник Спаневиков е родом от град Сандански. Бил е пълководец на 3-ти механизиран батальон Благоевград от състава на 3-то бригадно командване, през 2021 година е признат за образование в генерал-щабната академия във Военна академия " Георги Раковски ", от 2022 досега е шеф на отдел в Командване на Сухопътните войски.

Той благодари за гласуваното му доверие и високата чест.:
" Благоевград за мен не е служба, Благоевград за мен е част от моето житие. Преминах през разнообразни длъжности, което ми даде опция да изуча военното изкуство. За мен Благоевград е място, което бе, ще бъде и за в бъдеще място, на което ще остана. В моя житейски път постоянно съм се управлявал от човешките полезности, а точно почтеност, доброжелателност и сърдечност, а военните полезности, които съм споделял по време на моята работа са: отговорност, увереност и последователност. Ще последвам тези полезности и за в бъдеще.
От този миг нататък регион Благоевград и регион Враца е едно общо за мен. Вратата ми постоянно ще е отворена. Вярвам, че дружно ще успеем да реализираме всичко планувано и всичко, което следва. Горд съм, че ще вземам участие в модернизацията на сухопътните войски като пълководец на 3-то бригадно командване “, показа полк. Спаневиков.
Приветствено слово произнесе Командира на сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков.
Полк. Митко Балтов благодари за достойнството да бъде Командир на 3-то бригадно командване.
“Уверен съм, че и за напред ще продължавате да изпълнявате дилемите си по този начин качествено и ще потвърждавате на обществото, че българските военни постоянно са на своя пост и че силата, достойнството и достолепието са залегнали във вашите сърца “, сподели полковникът, койтопоема 2-ра механизирана бригада Стара Загора.
Сред формалните посетители на събитието бяха: кметът на Община Благоевград Методи Байкушев, Областният шеф Мария Димова, заместник-председателят на Общински съвет Благоевград Георги Корчев, Негово високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, ректорът на ЮЗУ " Неофит Рилски “ проф. Николай Марин и други

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР