От днес няма да те целувам и повече няма да

...
От днес няма да те целувам и повече няма да
Коментари Харесай

От днес те оставям, защото избрах себе си

 жена-есенни-листа

От през днешния ден няма да те целувам и повече няма да оставам за нощта. Няма да споделям какъв брой те обичам. Няма да ти изпращам видео с привет и да ти адресирам пикантно селфи.

Реших да изцелявам себе си, а не да трансформира теб. Да чувам обичаните си песни вместо твоите проблеми, да се дръзвам на това какъв брой тъга изживях, вместо да рева и да се пеня на съдбата-злодейка. Да строя грандиозни проекти за тази година, в която теб повече няма да те има.

От през днешния ден замествам любовта към теб със себелюбие.

Поръчвам на мислите за теб да изоставен главата ми, а ръцете да не се протягат към телефона, с цел да наберат номера ти. Карам сърцето си да бие по-равно, когато си спомня за теб. Разкарвам твоето благополучие и поздравявам своето. Вярвам в себе си вместо в теб.

От през днешния ден съм грубо почтена със себе си. Напомням си за това, че в света съществува същинска, взаимна обич вместо тези усеща, които споделяхме с теб.

Напомням си за разликата сред здравите и отровните връзки. Уверявам себе си, че да бъда сама с разрушено сърце е по-добре от това да заставам в депресивна връзка с несбъднати фантазии, лъжливи очаквания и осакатена самокритика.

Днес най-сетне осъзнах, че не мога да трансформира ориста си с теб, само че мога да я трансформира за себе си.  Научих че от време на време любовта е неразделна и в този момент се изучавам да пребивавам без теб. Уча се да те отнасям към предишното, а не към бъдещето. Уча се на това, че да се боря за някого, който ползва ответни старания, е на вятъра губене на време и сили.

Уча се да обичам себе си повече, тъй като постоянно имам единствено мен си.

От през днешния ден си потеглям от теб. Няма да дойда при първия ти вик, няма да те виждам в очите и да ти споделям какъв брой си прелестен. Няма да те държа за ръка и да ти споделям, че всичко ще се подреди. Няма да бъда към този момент твоето семейство, най-хубав другар, групова поддръжка и втора половинка.

Оттук насетне съм влюбена в себе си.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР