От днес до девети юни тази година, в подножието на

...
От днес до девети юни тази година, в подножието на
Коментари Харесай

Вкусен фестивал събира пловдивчани под Младежкия хълм

От през днешния ден до девети юни тази година, в подножието на Младежкия рид в Пловдив, ще се организира, съгласно уредниците, фестивал, овкусен със сол-пипер и ухаещ на канела, мента, карамел и хмел - " Plovdiv Food Park Festival ". Той се организира под мотото " Вкусно да ни е на всички " и е част от програмата на плана Пловдив - Европейска столица на културата. Това оповестиха от фондация " Пловдив 2019 ".

На фестивалната територия феновете на хубавата храна и кехлибарените пенливи питиета ще могат да се насладят на неустоими кулинарни вкусотии. Фестивалът е част от стрийт културата, която от ден на ден превзема Европа, като основава прочувствена връзка сред аудитория и участници. Емоционални моменти, които хората прекарват навън със своите фамилии и другари и помнят дълго добре прекараното си време дружно в парка.

" Plovdiv Food Park Festival " 2019 ще събере над 350 невероятни експерти в кулинарията, пивовари от целия свят, майстори от барбекю културата, сладкари, експерти в съвършено миксираните питиета, вино производители. На едно място, се събират и най атрактивните кухни на колела (караваните), с цел да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града. Във фестивалната зона ще има също атракциони и занимания за деца, хендмейд пазар с едни от водещите актьори в България, фермерски пазар с производители от района, игри и надпревари за тези, които считат себе си за майстори на барбекюто.

Ще свирят обичани банди през вечерите, а денем, зад пулта на сцената застават положителните пловдивски клубни диджеи.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР