От днес до 31 януари фонд Земеделие ще приема документи

...
От днес до 31 януари фонд Земеделие ще приема документи
Коментари Харесай

Фонд Земеделие започва приемането на фактури за продажбата на плодове и зеленчуци през 2017 г.

От през днешния ден до 31 януари фонд „ Земеделие ще приема документи за осъществените през 2017 година плодове и зеленчуци на пазара. Фактурите и другите 6 типа счетоводни документи се подават от кандидатствали по схемите за обвързано подкрепяне производители на плодове, зеленчуци и за зеленчуци - оранжерийно произвеждане.

Всички те би трябвало да потвърдят минимални добиви и реализация на създадената продукция. За задачата те би трябвало да подадат декларация по пример и да дават документи във фонд „ Земеделие “. Утвърденият електронен списък е наличен за евакуиране от уеб страницата на институцията. Към приложения файл е направена и директива за неговото попълване.

Попълненият списък по пример се подава до 31 януари 2018 година на електронен и на книжен притежател, съпроводени от заверени копия на описаните документи. Те се одобряват в регионалните дирекции на ДФЗ по непрекъснат адрес на претендента - физическо лице или по адрес на ръководство на компанията, в случай че бенефициентът е юридическо лице или едноличен търговец. При попълване на приложения файл не се сплотяват редове, не се прибавят работни страници и по никакъв метод не се трансформира формата на заложената таблица.

В декларацията може да се отбелязва повърхност, на която се отглежда съответната просвета, единствено до размера на декларираната за подкрепяне в Кампания 2017 повърхност по схемите за плодове, зеленчуци и зеленчуци - оранжерийно произвеждане.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР