Oт днес до 16 април (вторник) включително VIVACOM предлага промоционални

...
Oт днес до 16 април (вторник) включително VIVACOM предлага промоционални
Коментари Харесай

Оранжева седмица на SONY XPERIA във VIVACOM

Oт през днешния ден до 16 април (вторник) в това число VIVACOM предлага промоционални оранжеви цени на четири атрактивни модела SONY XPERIA в разнообразни ценови сегменти. Неустоимите отстъпки са в композиция с тарифен проект SMART L+ при покупка от онлайн магазина на телекома.

Само по време на оранжевата седмица потребителите могат да се снабдят със флагман смарт телефона Xperia XZ3 на преференциална цена в брой 969.98 лева Устройството разполага с 6.0 “ QHD+ OLED екран, който прави изображението още по-наситено, контрастно и живо. Основната 19 MP Motion Eye камера работи с изкуствен интелект,разпознавайки обектите в фрагмента и задава съвършените настройки. Функцията „ Предсказване на снимане “ открива автоматизирано придвижването и усмивките в кадър, с цел да не изпуснете нито един значим момент.

Селфи камерата е 13 MP и прави ярки фотоси, без значение от околната светлина. Xperia XZ3 има мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 845, което го прави извънредно подобаващ за игри, филми и мултимедия.

Още едно неустоимо предложение по време на оранжевата седмица е моделът от междинен клас Xperia 10. Широкият 6-инчов екран с формат 21:9 има елегантна и изящна форма, която улеснява потреблението, като е съвършен за работа с две приложения по едно и също време. Функцията „ Разделен екран “ се задейства елементарно и бързо със страничния датчик и започващата стратегия за приложения. Устройството разполага с мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™630 3, който се оправя лекост с всички приложения, филми и игри. Моделът е на промоционална цена от 369.98 лева в брой.

Отлични работни характерности и съвременен дизайн има и моделът Xperia XA2. Неговият 5.2 “ Full HD екран е затрупан с ултра здравото стъкло Gorilla Glass 4. Устройството разполага със свръхширокоъгълна 120° селфи камера. Вградените аудио технологии Smart Amplifier, ClearAudio+ и ClearBass вършат точни настройки на звука, осигурявайки ви мощно и ясно слушане на обичаната музика. В интервала 10 – 16 април се предлага на цена от 259.98 лева в брой.

Функционален и грациозен - Sony Xperia XA1 разполага с 5.0 “ HD IPS екран с типичния за Xperia изчистен жанр на корпуса и еднороден дизайн без странични рамки. Основната му камера е 23 MP със супер бърз хибриден автофокус, за съвършени фотоси и видео на обекти в придвижване. Сензорът Exmor RS™ for mobile и F2.0 обектив обезпечават най-хубавите изображения в този клас телефони. Само по време на Оранжевата седмица се предлага на наличната цена от 89.98 лева еднократно заплащане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР