От днес БДЖ внедрява пълната функционалност на новата резервационна система.

...
От днес БДЖ внедрява пълната функционалност на новата резервационна система.
Коментари Харесай

Избираме сами местата си във влака с нова система на БДЖ

От през днешния ден БДЖ внедрява цялостната функционалност на новата резервационна система.
Чрез нея клиентите ще могат сами да избират непокътнато място във вагона, на което ще бъдат настанени по време на пътуването си.
За естественото действие на системата е значимо тя да се приложи в действителна среда. От БДЖ показват, че са взети ограничения за навреме премахване на възможни грешки в съответни обстановки.
По време на внедряването на системата в главните билетни каси и жп бюрата за предварителна продажба на билети ще бъдат инсталирани двуекранни екрани, които да пресъздават местата във влака, улеснявайки избора на клиентите.
 През декември 2018 година при обзор на опциите за надграждане на резервационната система по този начин, че да разрешава избор тук-там, беше стартиран план по надграждане на системата.
Той следва прецизно авансово заложения график, като до края на август тази година всички нови функционалности на платформата, свързани с запазване на място, би трябвало да проработят, прецизираха от сдружението.
Решението да се модернизира системата бе взето с концепцията да се даде на потребителите система с по-добро действие и с по-голяма резистентност и потенциал.
За задачата беше осъществена миграция на данни. Бяха осъвременени и избрани функционалности, с цел да се усъвършенства процесът по продан на информацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР