От днес, 25 октомври, министър-председателят Бойко Борисов е с положителен

...
От днес, 25 октомври, министър-председателят Бойко Борисов е с положителен
Коментари Харесай

Всички контактни на премиера са под карантина

От през днешния ден, 25 октомври, министър-председателят Бойко Борисов е с позитивен тест за COVID-19, заяви РЗИ-София, съобщи Българска национална телевизия.

Премиерът е уведомил Столична районна здравна ревизия и сега е в ход епидемиологично изследване. Премиерът също е уведомил посредством американското посолство и представителите на американската делегация, които бяха на посещаване в България и имаха среща с него в петък.

Като контактни лица той уточни още министъра на енергетиката Теменужка Петкова, министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов, основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, Деница Желева -началник на Политически кабинет на министър-председателя и Севдалина Арнаудова от централата на Политическа партия ГЕРБ.

Министър-председателят бе контактен на зам.-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който от 23 октомври е с позитивен тест за COVID-19. Всички лица контактували с премиера Бойко Борисов през последните дни, ще бъдат сложени под карантина, според заповедта на здравния министър, се споделя още в известието на РЗИ-София. Здравният министър проф. Костадин Ангелов разгласи в профила си във Facebook, че се самоизолира и се смята за подложен под карантина. При първа опция ще си направи и PCR тест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР