От днес – 30 юни, до събота – 3 юли,

...
От днес – 30 юни, до събота – 3 юли,
Коментари Харесай

До събота движението между 53-ти и 58-ми км на АМ „Марица“ ще бъде ограничавано за кратко за ремонт на електропровод

От през днешния ден – 30 юни, до събота – 3 юли, за ремонт на електропровод ще бъде ограничавано придвижването за къси шпации от време в секторите от 53-ти до 56-ти км на в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, както и от 56-ти до 58-ми км в платното за Автомагистрала „ Тракия “. Днес придвижването ще бъде прекъсвано от 15 ч. до 15:10 ч., а в идващите дни трафикът ще се стопира във времето от 9:30 ч. до 9:40 ч. и от 11:10 ч. до 11:20 ч. Участъците са сигнализирани с пътни знаци и трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост. Трафикът в секторите се контролира от пътни знаци и „ Пътна полиция “.
 Започва ремонт на 7 км от Автомагистрала „ Марица “ в региона на Свиленград Започва ремонт на 7 км от Автомагистрала „ Марица “ в региона на Свиленград
Започва ремонтът на 7-километров сектор от Автомагистрала „ Марица “ в платното за София. Отсечката е в региона на Свиленград /от 94-ти д...

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР