От Джулиана Гани са останали само кожа, кости и силикон,

...
От Джулиана Гани са останали само кожа, кости и силикон,
Коментари Харесай

Джулиана Гани остана само кожа, кости и силикон

От Джулиана Гани са останали единствено кожа, кости и силикон, установяват нейни почитатели. За две година и половина, откогато е с сегашния си мъж Илиян Найденов, тя е свалила близо 10 кг. „ Джулка, добре ли си? Моля те, не отслабвай повече! ”, тревожат се фенове на еротичния модел.

Блондинката успокоява всички загрижени за нейното здраве, че се усеща повече от добре и не е болна. Тя твърди, че съблюдава прецизна диета, направена от мъжа й, който е фитнес инструктор. Именно той се грижи за фигурата й. Следвайки неговите препоръки, Гани не приема повече от 1600 калории дневно и тренира неуморно.

„ Bcяĸa нeдeля cи пpaвим пo eднo „ мpъcнo xpaнeнe ”, чиятo фyнĸция нe e дa ce нaтъпчeм ĸaтo пpaceтa или дa cъcипeм peзyлтaтa oт цялa ceдмицa cтpиĸтeн xpaнитeлeн peжим, a дa създадем пoзитивeн cтpec зa opгaнизмa cи.

Πo тoзи нaчин гo зaxpaнвaмe c paзличeн зa нeгo вид въглexидpaти и мeтaбoлитнитe пpoцecи ce зacилвaт. Kaзaнo пo-пpocтo, xpaним ce c нeщo вpeднo, нo ĸoгaтo и ĸaĸтo тpябвa, a peзyлтaтът e пoложителен и фopмaтa ни ce пoдoбpявa, вмecтo дa ce скапва ”, изяснява умело силиконката. Тя е висока 176 см и тежи едвам 50 кг, което е много малко за нейния растеж. Преди Гани варираше меджу 58-60, само че в този момент е напът напълно да се стопи.

Младата майка гостува в първия епизод на „ Забраненото шоу на Раков ” по Нова тв и феновете също заключиха, че е много слаба. „ От Джулката са останали единствено зъби и цици! ”, разяснява се в интернет форумите. Прави впечатлние, че русокоската изпитва безумен боязън, че може да надебелее. Килограмите бяха едно от главните неща, които я вълнуваха даже по време на бременността й. Тя нееднократно е споделяла какъв брой доста се е страхувала да не замязя на слон.

За деветте месеца, през които носи сина си Давид в утробата си, Гани качи не повече от 6 кг. Макар и бременна, тя продължаваше да съблюдава хранителния си режим и да спортува. Някои я укоряваха, че това не е здравословно за жена в нейното състояние, само че Джулиана не обръщаше внимание на рецензията. Тя толкоз се опасяваше, че ще се окръгли като бъчва, че направи всичко допустимо да резервира положителната си форма. Силиконката декларирала на мъжа си, че желае до 3 месеца след раждането да си върне тънката талия, а той й заречен, че ще я стимулира да е в по-добра форма от всеки път.

Не е загадка, че Гани е захласната от визията си и се подлага на какви ли не интервенции и интервенции, с цел да поддържа съвършените съгласно нея пропорции. Тя няколко пъти си е оперирала гърдите и е увеличавала размера им със силиконови импланти, носа си също неведнъж е прекроявала. Еротичната моделка и млада майка толкоз е трансформирала външния си тип през годините, че надали някой помни каква е била изцяло естествената й визия.

Тя се увлякла толкоз по естетичните корекции и пластичната хирургия, тъй като като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този блян, който, несъмнено, е неосъществим за естествен човек. Още в тийнейджърските години риалити звездата се изрусила, а по-късно си оправила освен недостъците по тялото, само че и по лицето. В един миг устните й бяха достигнали плашещи размери, натъпкани с огромно количество филър. После Гани разгради част от него и джуките й добиха по-нормален тип, само че тя няма желание да се отхвърля от хиалуроновите пълнители.

Джулиана споделя, че тънката си талия дължи напълно на мъжа си Илиян. Там скалпелът в никакъв случай не я докосвал. Найденов от години работи като фитнес  инструктор и понякога написа книги за здравословния метод на живот. Той продава и чай за отслбване – един пакет от ароматните билки коства 20 лв.. Треньорът постоянно е нападан от конкуренцията, че действителната цена на продуктите му е не повече от 5 лева, само че пък той той се кълне, че комбинацията е доста ефикасна и в действителност контролира метаболизма.

Гани постоянно е подкрепяла мъжа си и необятна популяризира както книгите му, по този начин и добавките му за намаляване. Тя се хвали, че след раждането на сина си Давид незабавно възстановила фигурата си и в този момент е по-слаба от всеки път. Поради тази причина не се тормози да зачене още веднъж, дори желае това да се случи допустимо най-скоро. Младата майка мечтае да се снабди с щерка, която да трансформира в свое мини копие, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР