От дискриминация и тотално незачитане на талантите у нас се

...
От дискриминация и тотално незачитане на талантите у нас се
Коментари Харесай

Звезден скандал! Орхан Мурад скочи на рапърите: Плюнки такива!

От дискриминация и тотално неуважение на гениите у нас се оплака Орхан Мурад, оповестява kliuki.bg. Певецът, който неотдавна се ожени за по-младата Камелия Добрева, а и към този момент чака бебе от нея, не се е оставил единствено на идилията и романтизма на брачния живот. Като глава на фамилията той въпреки всичко би трябвало да устоя къща, а в тази рецесия парите са ъгъл.

Мурад възропта обществено, че музикантите у нас са делени на стилове и са подценявани, унижавани и обиждани. „ Има дискриминация и тя е очевидна. Защо никое радио или телевизия, разнообразни от Планета, несъмнено, не пуска мои песни или такива на сътрудниците ми?! И не приказваме за кючеците и бързите ритми, а за балади, качествени балади. Нарочили са ни като чалгари и край – вратите за нас са затворени. И хард рок балада да изкарам, отново ще кажат – махни го тоя чалгар “, ядосва се Орхан.

Певецът обаче не спести обидите към по-младите си сътрудници от рапа и ар енд би музиката като ги назова плюнки. „ Какво пускат по радиата всеобщо – някакви рапъри, някакви плюнки, които обаче били към огромни лейбъли. Голям праз, ще кажа аз, щом песните ви не стават за нищо и не са повече от еднодневки “, гневи се баладичният другояче реализатор.

Знаем, че Орхан Мурад обича шлагерните части, само че нравът му по никакъв начин не е спокоен и мирен. Бившата му жена Шенай разкри по какъв начин е била незачитана и мачкана от него с години и се радваше, че към този момент е свободна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР