От Демократична България отдавна сме заявили, че бихме подкрепили кабинет

...
От Демократична България отдавна сме заявили, че бихме подкрепили кабинет
Коментари Харесай

Христо Иванов от Пловдив: Имаме три условия да подкрепим кабинет

От „ Демократична България ” от дълго време сме декларирали, че бихме подкрепили кабинет единствено при доста явен ангажимент за конституционна промяна на прокуратурата, битка с корупцията и ограничение на съветското въздействие, точно по тази причина през днешния ден сме тук. Това съобщи Христо Иванов в Пловдив преди началото на днешната сесия за варненските акции на Панаира.
Прочетете още
Според него номинацията му за министър председател от страна на Борисов е изместване на тематиката и „ кьорфишек ”.

„ Който и да получи третия мандат би трябвало да стъпи на формулата, която беше при първите два мандата - програмно, експертно и без присъединяване на водачи предложение. Ние доста ясно сме споделили, че имаме три условия за всяко едно държавно управление – ясно отношение към  правосъдната промяна, войната в Украйна и рационална икономическа политика ”, сподели още той.

Иванов разяснява и въпросът с Панаира.

„ Ще браним Панаира по всички способи, значимо е, че през вчерашния ден излязоха и жителите на Пловдив. Общественото внимание и неодобрение е гаранция по тази причина, че Пловдив ще си избави Панаира и  приканвам пловдивчани да не са равнудушни. Ние ще използваме всички законови средства да се противопоставим на ликвидацията на Панаира. Тази тематика не е единствено пловдивска, тя е национална ”, съобщи Христо Иванов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР