От близо седмица потресаваща история се предава от уста на

...
От близо седмица потресаваща история се предава от уста на
Коментари Харесай

Греховни страсти! Адвокат от Враца се заигра с надарена красавица, камериерка го спасява

От близо седмица потресаваща история се предава от уста на уста и провокира иронични реакции измежду жителите на Враца, подочу кореспондент на организация BulNews.
Случката е с огромна степен на меродавност и по разбираеми аргументи ще спестим имената на участниците в нея.
И по този начин! Популярен къдрокос врачански юрист, който има походката на младо петле, решил да загражда крепостта на млада дама с приятно тяло, с добре самостоятелен балкон. Изживяващият се като плейбоя на гилдията мъж приложил всички потвърдени от времето похвати да проникне в светата обител на хубавицата и най-после съвсем съумял.
Предизвикалата неговия полов интерес жена, която е адашка на известна фолк звезда, приела неговата настойчива покана за вечеря, която да прерасне в освен това. Това, което френското петле не знаело, че тя още преди години била прочела в локален вестник класацията на свалячите във Враца с минимум мъжко достолепие, в която участвало и неговото име. Момичето било квалифицирано, че я чака отчаяние и по тази причина решила да даде урок на настойчивия си любовник.
Двамата седнали в ресторант измежду скалите, след което разумно се пренесли в стая в хотела. Красавицата предложила да се съблекат и да поиграят на ролеви игри, което адвокатчето незабавно приел. Момичето извадило розови белезници и му предложило да отидат в банята, където да стартират дълго чаканите от загорелия правист осъществявания. По тази причина той на драго сърце се съгласил да бъде закопчан за тръбите.
Веднага по-късно дамата излязла от банята, облякла се и напуснала хотела.
На изоставения пишман любовчия бързо му просветнало, че е зарязан гол в празна стая и почнал да вика за помощ. За страдание никой не се отзовал на неговите апели да получи независимост и по този начин прекарал цялата нощ.
Чак на сутринта камериерката влезнала да почисти стаята и едвам не получила инфаркт от гледката в банята, където заварила безпомощния мераклия закопчан за тръбите. Видният правист бил освободен, само че случката добила забележителна известност измежду врачанската общност.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР