От близо месец БМВ тъне в прах на улица Г.М.

...
От близо месец БМВ тъне в прах на улица Г.М.
Коментари Харесай

Изоставено БМВ тъне в прах в центъра на Пловдив, отнесе само една глоба

От близо месец БМВ тъне в прахуляк на улица " Г.М. Димитров " 28 против Военния съд и прокуратура. Досега притежателят не е подхванал ограничения за преместването на возилото, а вместо да бъде глобяван ежедневно, е отнесъл единствено един акт на стойност от 20 лв..
Прочетете още
Еднопосочната улица е в Синя зона, само че нарушителят е спрял от другата страна и по тази причина не може да му бъде поставена скоба. По закон обаче общинска полиция може да лепи санкции на колата му всеки ден. Това обаче не се е случва и към този момент 10 дни има единствено една санкция, макар нарушаването на пловдивчанина.

За обстановката алармира четец на TrafficNews . Той описа, че е звънял на Оперативна програма " Паркиране и репатриране " с гледище да вдигнат колата, само че от там му обяснили че нямат такива пълномощия.

„ Има единствено една санкция за 20 лв. от 30.07 и това е. Ами то в случай че са ни такива законите и разпоредбите, можем всички да си зарязваме колите против месечна или годишна санкция от 20 лева”, добави още възмутеният четец.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР