От БФС поставиха като цел пред националния отбор класиране на

...
От БФС поставиха като цел пред националния отбор класиране на
Коментари Харесай

Шеф в БФС: Назрял е моментът да се гони класиране

От БФС сложиха като цел пред националния тим класиране на Евро 2024. Националите са в група със Сърбия, Черна гора, Унгария и Литва в евроквалификациите, които стартират след броени дни. Заместник-изпълнителния шеф на футболната ни централа Христо Запрянов призна, че е време " трикольорите " най-сетне да намерят място на огромен футболен конгрес.
Прочетете още
" Ние, в случай че не сме оптимисти, не можем нищо друго да създадем, с изключение на да се надяваме да не е следващият, а последният опит за класиране. В последните години имаше доста случаи, в които бяхме доста близо. Не ни доближаваше една точка. Бяхме на полуфинален бараж от класиране на Европейско. В един миг 24 или 25 точки завоюва националният тим, до момента в който други се класираха с по 14 на огромен конгрес. Доста условия се насъбраха в този тим. Всички считаме, че е назрял моментът съществено да се гони класиране. Много хора споделят, че групата е преодолима. Естествено, че е супер сложна, имайки поради геополитическата обстановка и съперниците. Всяко ново начало носи очаквания след себе си ", сподели Запрянов.

Националният тим ще продължи да играе отвън София, загатна още той. Както е известно, сега селекцията на Младен Кръстаич семейства в Разград, само че напълно скоро и стадион " Христо Ботев " в Пловдив ще е подготвен, което ще даде още една алтернатива на БФС.

" Аз самият, а и други сътрудници към този момент сме обсъждали тази концепция. Един тип " Road Trip ". Така е в Италия и Испания. Дори към този момент и в Англия. Целта е да доставиш страст на допустимо най-вече хора. Всичко обаче зависи от оборудванията. Това, което мога да кажа за Разград е, че ползата към мача в петък с Черна гора е сериозен. Нашата концепция е да играем на допустимо най-вече игрища ", разяснява още Запрянов пред " Дспорт ".

Той приказва и за положението на националния отбор и за наградите, които са контрактувани с играчите при вероятно класиране.

" Антон Недялков тренира, не е освободен. Надяваме се да играе. Имаше кадрови проблеми, само че за всяка позиция Младен Кръстаич има избор. Той носи отговорност. Бих споделил на почитателите да поддържат тима. Тепърва се гради и има потребност от поддръжка. Говорено е за наградите. Преди началото на квалификациите постоянно има среща сред президента, селекционера и капитана. Всички страни ще са удовлетворени, в случай че България се класира. Друго не мога да разгадавам ", приключи Запрянов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР