От аржентинския национален отбор са решили в предстоящия полуфинал срещу

...
От аржентинския национален отбор са решили в предстоящия полуфинал срещу
Коментари Харесай

Аржентинците си играят със съдбата заради екипите в полуфинала

От аржентинския народен тим са решили в идния полуфинал против Хърватия да играят в титулярния си бяло-син екип, разкри TyC Sports. “Гаучосите ” са алегорични домакини в дуела и надлежно имат правото на първи избор. Футболистите на Лионел Скалони ще сложат и белите си гащета и чорапи, като по този начин ще наподобяват по безусловно същия метод като в четвъртфинала против Нидерландия.
151  Нидерландия - Аржентина 2:2 (3:4 при дузпите)
Това значи, че хърватите би трябвало да облекат аварийните си сини фланелки, тъй като първият им екип в бяло-червено се приближава до този на съперника. 

Въпросният втори екип на европейците обаче им е на кадем, тъй като с него на предишния мондиал те стигнаха до край. Тогава фланелките бяха в синьо-черно. 

Освен това на шампионата в Русия бъдещият сребърен медалист разруши аржентинците с 3:0 в групите тъкмо с този екип върху себе си. Тогава отново южноамериканците се водеха домакини и заложиха на титулярния си цвят.

“Ватрените ” бяха с аварийния си екип в пет от първите си шест мача на Мондиала преди четири години, като с него съкрушиха още Исландия, Дания, Русия и Англия. После във финала селекцията на Златко Далич беше в титулярните си цветове и загуби с 2:4 от Франция.

На финалите до момента аржентинците единствено един път бяха с втория си екип - против Полша, а с първия си изгубиха от Саудитска Арабия и надделяха Мексико, Австралия и Нидерландия.

Хърватите пък за първи път в Катар ще прибегнат до синия си екип, който в този момент е с малко по-различни нюанси от този през 2018 година
55  Хърватия - Бразилия 1:1 (4:2 след дузпи)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР