От 9 март до 11 юли най-масивната планета в Слънчевата

...
От 9 март до 11 юли най-масивната планета в Слънчевата
Коментари Харесай

Юпитер е ретрограден в Скорпион! Вижте за какво да се подготвите

От 9 март до 11 юли най-масивната планета в Слънчевата система – Юпитер, ще се движи ретроградно в Скорпион. За този интервал от 4 месеца е значимо да сме по-внимателни с някои неща.

В астрологията Юпитер е планетата на философията за живота, дълбокия смисъл, способността да обогатяваме гледната си точка, да одобряваме страховете си, да сме толерантни към непознатото и непознатото.

Ретроградният Юпитер ще ни накара да се замислим дали страховете ни са действителни или просто се поддаваме на първичните си инстинкти, които ни карат да страним от всичко непознато.

Скорпионът, въпреки това, дава отговор за дълбоките страсти, рецесиите, които ни трансформират, наследството, общите вложения, отговорностите и секса. С ретроградността на Юпитер може да преосмислим всяка от тези тематики.

Темата за парите, които получаваме от другите, също ще е мощно подчертана в идващите месеци. Може да се освободите от настройки, които до скоро са ви тласкали в една и съща рутина.

 Юпитер е назадничав в Скорпион! Вижте защо да се подготвите

Ретроградният Юпитер ни разрешава да стигнем до доста скрити истини, само че защото е в Скорпион, това духовно пътешестване би трябвало да става с филтриране от всичко остаряло и излишно.

По-лесно ще се открива и разобличава фалшът, като ще може и да разберем дали играем несвойствена за себе си роля. Време е да изследваме дълбоко и да търсим философския смисъл.

В този интервал може да се забавят каузи, свързани с висшето обучение, правната активност и пътуванията зад граница. Съсредоточете се върху благотворителните каузи и се пробвайте да излекувате контузиите си от предишното.

За да разберете в коя сфера може да се освободите от минали контузии и ще разберете същинското значение, което ще трансформира настройките ви, вижте кой дом от наталната ви карта се ръководи от Скорпион.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР