От 7 юли, един от най-обичаните Отмъстители, Тор Одинсон прави

...
От 7 юли, един от най-обичаните Отмъстители, Тор Одинсон прави
Коментари Харесай

Време е за любов, рокендрол и гръмотевици с „Тор: Любов и гръмотевици“ от днес само в кината

От 7 юли, един от най-обичаните Отмъстители, Тор Одинсон прави дълго чаканото си завръщане на огромния екран с най-предизвикателното, най-личното и най-забавното солово премеждие досега – Тор: Любов и гръмотевици . Епичната продукция, плод на несравнимото въображение на носителя на „ Оскар “ Тайка Уайтити (Тор:Рагнарок, Джоджо Заека), предлагаедновременно същински трогателна история, впечатляващ галактически екшън, доста комизъм и паметен рокендрол саундтрак, което подсигурява на феновете в кината най-бомбастичното кинопреживяване на лятото.

Малцина определени към този момент имаха опция да развъртят Мьолнир и Стормбрейкър и да изживеят Тор: Любов и гръмотевици на огромен екран на гръмотевичната галапремиера, която се организира през вчерашния ден, 06 юли, в подобаващия 4DX® формат в Cinema City Парадайс. Благодарение на неповторимата атмосфера на събитието и 4DX® технологията, с която феновете безусловно съпреживяват всяко едно деяние на екрана, гостите на премиерата „ влязоха “ в забележителните галактически реали на вселената на Марвел и по несравним метод се увериха в неподправения дух и качества на кино лентата, съпътствайки Тор в триумфалното му героично завръщане.

В Тор: Любов и гръмотевици Тор (Крис Хемсуърт) се оказва на кръстопът и нерешителен по какъв начин да продължи с живота си, се насочва на странствуване в търсене на вътрешен мир. Плановете му за реализиране на нравствен покой обаче се разпадат с гръм и тропот, когато ориста го среща с безпощадния космически палач Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), заклел се да унищожи всички божества. В добавка Тор открива, че към този момент не е и единственият и несравним Бог на гръмотевиците, защото някогашната му другарка Джейн Фостър (Натали Портман) е съумяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е трансформирала в Могъщия Тор.

Режисьор на Тор: Любов и гръмотевици е Тайка Уайтити (Тор: Рагнарок, Джоджо Заека), който е исценарист дружно с Дженифър Кейтин Робинсън. Продуценти са Кевин Файги и Брад Уиндербаум. В функциите са Крис Хемсуърт, Натали Портман, Крисчън Бейл, Теса Томпсън, Тайка Уайтити, Крис Прат (Питър Куил), Карън Гилън (Небюла), Джейми Александър (Сиф), Пом Клементиеф (Ментис), Дейв Батиста (Дракс), Шон Гън (Краглин), Вин Дизел (Грут), Брадли Купър (Рокет) и  Ръсел Кроу (Зевс).

Времето за обич , рокендрол и гръмотевици настъпи! От през днешния ден Тор: Любов и гръмотевици е единствено в  кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР