От 31 октомври EVN Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна

...
От 31 октомври EVN Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна
Коментари Харесай

EVN стартира отоплителния сезон

От 31 октомври EVN Топлофикация стартира поетапно подаване на топлинна сила за всички свои битови и икономически клиенти, оповестиха от сдружението. Причините са в понижаването на температурите и наклонността към захлаждане. За да обезпечи комфорта на своите клиенти, сдружението афишира началото на отоплителен сезон 2017/18 година Компанията към този момент стартира подаването на топлинна сила към някои жилищни и икономически здания в Пловдив, които бяха декларирали това преди формалното начало на сезона.

Пускането на отоплението ще се реализира поетапно в следния ред, съгласуван с нормативната уредба:
детски заведения болнични заведения учебни заведения и други образователни заведения публични и икономически здания жилищни здания.

EVN Топлофикация припомня на своите клиенти, че за качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване. Дружеството приканва клиентите си да ревизират самостоятелните разпределителни устройства (ИРУ) по радиаторите. В случай, че екранът на устройството е без показания да се извърнат към своя топлинен счетоводител.

В случай че през идващите дни температурите се покачат, модерните абонатни станции, с които разполагат всички здания, захранвани с топлоенергия от EVN България Топлофикация, ще се изключат автоматизирано. Това е допустимо с помощта на конфигурираните от сдружението температурни сензори. По този метод сдружението покачва успеваемостта на работата на системата и разрешава понижаване разноските на клиентите.

тагове evn топлофикация отоплителен сезон
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР