От 31 май до 3 юни в спортната зала “Орловец“

...
От 31 май до 3 юни в спортната зала “Орловец“
Коментари Харесай

Габрово прие национално първенство и изпит за съдии по шотокан карате-до

От 31 май до 3 юни в спортната зала “Орловец “ в град Габрово се организира 7-ма Национална самостоятелна Kупа Габрово по шотокан карате-до и Национално отборно състезание по шотокан карате-до 2018. Националната купа и отборното състезание се състояха на 2 и 3 юни надлежно за участниците до и над 12 година

Специален посетител на събитието беше кметът на община Габрово – Таня Христова, която оказа помощ и спомага за сполучливото реализиране на шампионата.

Паралелно със спортното събитие се реализира курс и изпит за съдии и водачи на тимове под управлението на основния арбитър на SKDUN сенсей Колин Пут. Представител у нас на шотокан карате–до на Обединените народи (Shotokan Karate Do of United Nations – SKDUN) е Българска Федерация шотокан карате-до (БФШК). През първите два дни от семинара съдиите получиха практическо и теоретично образование от специфичния посетител, а през уикенда по време на надпреварата се извърши и практическото им оценяване. Над 40 съдии покачиха своята подготовка.

Важното събитие за БФШК се реализира безупречено благодарение на локалния клуб Янтра и неговия основен инструктор сенсей Владимир Вътев, с организационната активност на президента на федерацията сенсей Александър Славков, благодарение на вицепрезидента и основен инструктор - сенсей Лъчезар Ненов и шефа на спортно-техническата комисия сенсей Георги Георгиев (Джоси).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР