От 300 до над 11 хил. лв. варират новогодишните пакети

...
От 300 до над 11 хил. лв. варират новогодишните пакети
Коментари Харесай

Изкупиха пакетите за Нова година по 1500 лева на Велинград

От 300 до над 11 хиляди лева варират новогодишните пакети в страната тази година. Въпреки нарасналите цени, свободни места в множеството ни курорти от дълго време няма, а към този момент има записвания за 2023 година, написа

По-високите цени спрямо предходната година към този момент не се отразяват върху пътуванията по празниците. Очакват се близо 600 хиляди пътувания към Коледа и Нова година. Резервациите в страната са както по планинските курорти, по този начин и в балнеохотели, къщи за посетители. Велинград остава измежду желаните места за отмора. 

Около 1500 лева коства пакетът за двама за Нова година във Велинград. Местата за новогодишната нощ в курорта са изкупени от дълго време.
 
" Коледно-новогодишни пакети са разпродадени още септември месец. Интересът е голям. Тази година в пъти по-силен от преди. Ние предлагаме пословичното родопско гостолюбие, вкусната ни храна, заниманието за дребни и огромни, което обезпечава през целия им престой. Може би по тази причина гостите желаят да идват и да се веселят при нас ", разяснява шефът на хотел във Велинград Костадин Велев.

Цените на пакетите са сред 11 и 17 на 100 в народен мащаб, само че нарастването, съгласно хотелиерите, е нищожно. По-високи цени, с към 15 на 100, са оповестили и дребните хотели. Така тридневният пакет в тези обекти е към 300 лева, само че и при тях свободни места към този момент няма. Вижте повече в репортажа на кореспондента ни Ангел Узунов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР