От 30 юли до 10 август започва поетапно миенето на

...
От 30 юли до 10 август започва поетапно миенето на
Коментари Харесай

Започва миенето на улици в район „Лозенец“ в София

От 30 юли до 10 август стартира поетапно миенето на улици, обособени в общо каре в регион „ Лозенец “.

Дейността започва от улиците в карето на бул. „ Черни връх “, бул. „ Никола Вапцаров “, бул. „ Джеймс Баучер “, ул. “Любата “, ул. “Козяк “.

Миенето се прави денем от 07:30 ч. до 16:00 ч. с въвеждане на краткотрайна организация на придвижването. Забранява се придвижването, престоят и паркирането по улиците, попадащи в съответното каре за посоченото време.

Напомняме на водачите на коли да не паркират на улиците, които се мият, с цел да не се попречва осъществяването на активността. Ако се наложи автомобилът да бъде наложително изместен, за неговото местоположение можете да се информирате на телефон 0700 13 233.

Гражданите могат да получат цялостна информация за миенето на телефон 02/ 987 55 55 в Оперативния център на Столичен инспекторат.

Миенето на улици, обособени в карета в регион „ Лозенец “ ще продължи. Досега тази активност е осъществена и в регионите „ Красно село “, „ Средец “, „ Възраждане “, „ Оборище “ и част от „ Триадица “. За задачата е основана организация сред компаниите по непорочност, Общинска полиция, ЦГМ, Пътна полиция – Столична дирекция на вътрешните работи, „ Софийска вода “ и експлоатационните сдружения, работещи на територията на столицата, а контрола по осъществяването реализира Столичен инспекторат на терен.

Продължава и миенето на улици и булеварди по график в регионите на Столичната община.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР