От 30 август до 8 септември ще бъдат въведени временни

...
От 30 август до 8 септември ще бъдат въведени временни
Коментари Харесай

БДЖ променя разписанието на два влака по маршрута София-Плов...

От 30 август до 8 септември ще бъдат въведени краткотрайни промени в разписанието на два нощни влака, които се движат по маршрута София-Бургас-София през гара Пловдив, оповестиха от БДЖ.

Нощните влакове номер 8626 от Бургас за София и номер 8627 от София за Бургас ще бъдат обслужвани от дизелов локомотив в сектора от гара Крумово до гара Тодор Каблешков.

Превозът с дизелов локомотив се постанова заради изключване на напрежението в контактната мрежа и за да не се постанова промяна на маршрут или транспорт с различен превоз за клиентите на БДЖ от тези влакове.

Поради въведените промени в организацията на придвижване на двата нощни влака, през посочения интервал ще бъде променено разписанието им, както следва:

- Бързият трен номер 8626 от Бургас за София, който отпътува от гара Бургас в 22:05 часа, ще се движи с поправен график след гара Първомай и ще идва в Централна гара София с 28 минути по-късно, т.е. в 06:30 часа

- Бързият трен номер 8627 от София за Бургас, който потегля от Централна гара София в 22:55 часа, ще пътува с променено разписание след гара Стамболийски и ще идва в гара Бургас със 67 минути по-късно, т.е. в 07:30 часа

Във връзка с наложените корекции ще бъде променено разписанието и на пътническия трен номер 10120 от Септември за София, който ще отпътува от гара Септември в 03:35 ч., което е с 28 минути по-рано от постоянния му график.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР