От 25 март, понеделник, започва ремонтът в платното за Бургас

...
От 25 март, понеделник, започва ремонтът в платното за Бургас
Коментари Харесай

От утре започва ремонт на три моста по магистрала Тракия

От 25 март, понеделник, стартира ремонтът в платното за Бургас на три мостови уреди на автомагистрала „ Тракия “ - при 13-ти, 15-ти и 20-ти километър, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Виадуктите не са обновявани главно от построяването им преди повече от 30 години. След започването на ремонта, придвижването ще се реализира в двете посоки в платното за София. За облекчение на трафика в края на работната седмица - в петък и в събота, в региона на ремонтирания сектор ще има две ленти в посока Пловдив и една - за София, а в неделя и в понеделник сутринта ще има две ленти за София и една за Пловдив, оповестява Мениджър Нюз.

Предвижда се ремонтните действия да завършат преди началото на дейния туристически сезон. На трите виадукта ще бъде изработен ремонт на пътните плочи, греди, дилатационни фуги и тротоарни блокове, хидроизолация, нова асфалтова настилка, маркировка, нови защитни парапети и мантинели. Съоръжението при 13-ти км е с дължина 254 м, при 15-ти км - 322 м, а при 20-ти км - 400 метра. АПИ моли водачите да карат рационално и да съблюдават прецизно въведената краткотрайна организация на придвижването по време на строителните работи.

Ремонтът е належащ и би трябвало да бъде изработен, с цел да се пътува по-късно доста по-удобно по обновените пътни сектори, се отбелязва в известието. През седмицата стартира ремонт и на моста над река Тополница на Автомагистрала „ Тракия “. До 30 април придвижването от 77-ми до 78-ми км в посока Пловдив се лимитира в дейната и спешната лента и се реализира в изпреварващата лента. От 7 март придвижването по моста над р. Елшишка при км 89-ти на Автомагистрала „ Тракия “ се реализира в двете посоки в платното за София, заради ремонт на платното за Пловдив.

От АПИ оповестиха още, че на следващия ден придвижването по автомагистрала „ Хемус “ в региона на 14-ти км в посока София ще бъде в изпреварващата лента, а от 9.00 до 16.00 часа ще бъде лимитирано придвижването в изпреварващата лента в правата сред 20-ти и 21-ви километър в посока София на автомагистрала " Тракия ". 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР