От 2019 г. насам турските експерти, журналисти и социолози гледат

...
От 2019 г. насам турските експерти, журналисти и социолози гледат
Коментари Харесай

Кой може да наследи Реджеп Ердоган?

От 2019 година насам турските специалисти, публицисти и социолози гледат с интерес към изборите в Турция, планувани за 2023 година Това евентуално е по този начин, тъй като ръководещата Партия на справедливостта и развиването претърпя унизителни провали на своите претенденти за кметове в огромните обитаеми места на Турция, в това число Истанбул. Популярността на партията на Ердоган пада, макар че партията има надзор върху политическите институции и медиите в Турция.

Турският президент Реджеп Ердоган в действителност може да е уязвим преди 2023 година - само че не безусловно по метода, по който множеството хора мислят. Има признаци, че той може да е прекомерно болен, с цел да се кандидатира за преизбиране, написа Foreign Policy. През последните месеци се появиха видеоклипове, в които турският водач Ердоган просто не наподобява добре. Някои от тях не са толкоз ясни, колкото други, само че взети дружно те повдигат някои явни въпроси за здравето на турския президент. В един от тях турският президент разчита на помощта на брачната половинка си и поддръжка, с цел да се оправи с няколко стълби. В различен пък наподобява изпитва известни усложнения при вървене, а на трети даже като че ли пребледнява и леко завалва думите си по време на ефирен привет към членовете на Партията на справедливостта и развиването.

Ердоган постоянно наподобява много отпаднал. На фона на тези фрагменти се появиха и клюки за здравето на президента - в това число истории, съгласно които той от ден на ден не помни, получава пристъпи като проблеми с дишането, комплициране, повръщане и има вграден вътрешен дефибрилатор. Турският президент е нараснал броя на лекарите към себе си, понижил е срещите си с пресата и приема болкоуспокояващи преди обществени събития. Разбира се, множеството от тези клюки се разнасят от хора, които са отвън страната, или от отстранени от близкия кръг на Ердоган, тъй че изказванията за идна кончина на турския президент може би са просто празнодумство.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР