От 19 ноември до 4 декември влизаме в Коридор на

...
От 19 ноември до 4 декември влизаме в Коридор на
Коментари Харесай

Днес влизаме в изключително опасен период, който определя сл...

От 19 ноември до 4 декември влизаме в Коридор на затъмнението, който ще е последното небесно тестване за годината. В астрологията това е извънредно рисков кулоар от време, който слага на тестване всеки от нас. Нещо повече, в Коридора на затъмнението е заложена стратегия за 18 години напред, написа standartnews.com. Всяко наше деяние, всяка неточност остава с нас съвсем две десетилетия и единствено след 18 години ще имаме опция да ги изправим.Така че, идващите две седмици внимавайте -

програмирате живота си за 18 години напред

Всъщност, отсам и друго име за този Коридор на затъмненията - кармично.Това е интервал сред прилежащи затъмнения, слънчеви и лунни, които следват в къс откъслек на време.Настоящият кулоар е сред две затъмнения - стартира с отчасти лунно затъмнение на 19 ноември 2021 от 11:57 часа, по време на пълнолуние и приключва с цялостно слънчево затъмнение на 4 декември в 10:43 часа.Коридорът на затъмнението е изключително значим, тъй като се трансформира в самобитен катализатор, който започва значими промени в човешкия живот. През целия интервал обаче Вселената ще ни изпраща знаци и улики и в случай че вярно тълкуваме, можем да извлечем доста изгоди.Не учудвайте, в случай че по време на кармичното затъмнение доминират кавгите, служебните спорове, недоразуменията в персоналния живот.Най-важното през интервала е да сме внимателни и да не подхващаме дейности, които биха се върнали като бумеранг върху нас.

Какво не би трябвало да вършим?

-да действаме непринудено и безразсъдно, без да изчисляваме вероятните последствия от всяка сериозна стъпка,- да участваме в спорове, даже при такива, които включват обективна идея,- да вземаме пари назаем, да вършим ипотека и задължения - може да бъде доста мъчно да се изпълнят отговорностите,- да планираме пътувания,- да планираме сватби и кръщенета, още повече, че сме в коледни пости,- да вършим хирургични интервенции.

Какво да вършим?

- да извиним на хората, които сме наранили,- да се отървем от гнева,- по почистим къщата от остарели и ненужни движимости - те притеглят негативната сила.- да се обърнем към заниманието си,- да внесем ред и порядък в бизнеса. Слънцето и Луната благоприятстват търпеливите и прилежни хора, които систематично вървят към задачата си,- да обърнем взор към благотворителност- изключително тези с " кармични задължения ".

И по този начин, коридорът на затъмненията ви дава опция да прогоните всички отрицателни страсти от себе си, да не се карате с никого, да не се кълнете в нищо и да останете спокойни.За да се случи това - слушате доста деликатно вътрешния си глас и действайте не толкоз от главата, колкото от тялото. Така малко по малко ще стигнете до стремежи резултат.Всичко това ще ви помогне, с цел да се подготвите за идващата година на Черния воден Тигър.

Черният воден тигър
В началото на февруари Тигърът ще размени Бика, Тигърът е едно от свещените животни. Той е доста внимателен. Това е животно, което може да се скрие, да се притаи и в най-неочаквания миг да направи решаващия скок и да хване плячката. И в случай че пренесем тези качества в нашия живот, ще осмислим и какви събития ни чакат.В кариерата и финансите през 2022-а е значимо непрестанно да вървим към поставените цели, да бъдем оптимално дейни и да действаме устремено, тъй като тази година няма елементарни никакви подозрения или съмнения.Най-много ще завоюват хората, които се стремят всевъзможен тип достижения и за които е значим финансовият комфорт - да не станат плячка на различен, по-голям тигър.Още занапред астролозите поучават всички огромни вложения да се вършат до април 2022 година, тъй като по-късно стартира интервал на неустойчивост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР