От 17 до 19 ноември (четвъртък, петък и събота) в

...
От 17 до 19 ноември (четвъртък, петък и събота) в
Коментари Харесай

Вижте програмата на Grand Wedding Expo и заповядайте да откриете всичко за сватбата, бала или друго тържество

От 17 до 19 ноември (четвъртък, петък и събота) в Гранд хотел и СПА „ Приморец “ ще се организира Grand Wedding Expo. Форматът e с вход свободен и Ви кани през трите дни от 11 до 19 часа. Можете да откриете всичко – освен обвързвано със сватбеното празненство, само че и с бала, годишнина или различен специфичен миг.

От фотограф и флорист, до сладкар и организации за организация на събития. Всички те ще участват на ревюто и ще са разполагаем за съвещания. Ще има и луксозни тематични украшения, които ще демонстрират образно по какъв начин може да наподобява украсата за сватбено празненство. Водеща на третото издание на Grand Wedding Expo ще бъде носителката на короната Мис България – Елена Тихомирова.

За да е оптимално потребен на всички, форматът ще предложи и потребни съпътстващисъбития с отворени порти, на които още веднъж всички са добре пристигнали. Те ще се състоят в зоната на ревюто в Гранд хотел и СПА „ Приморец “. Ще бъдат водени от разнообразни експерти от сватбения и събитийния отрасъл и ще дадат потребна информация на всички заинтригувани. Програмата по дни и часове е както следва:

18 ноември, петък
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР