От 14 до 17 юни в х-л Интернационал“, к. к.

...
От 14 до 17 юни в х-л Интернационал“, к. к.
Коментари Харесай

Национален форум с международно участие се провежда край Варна

От 14 до 17 юни в хотел " Интернационал “, к. к. Златни пясъци, Варна, ще се организира Национален конгрес с интернационално присъединяване " 25 година визия за по-добър живот “.

Събитието е проведено от Национален алианс за обществена отговорност. В рамките на няколко дни Националния конгрес с интернационално присъединяване " 25 година визия за по-добър живот “ ще даде опция за среща и взаимоотношение на всички представители на обществената сфера – държавни институции, общини, обществено виновни работодатели, снабдители на обществени услуги, ръководители и екипи на обществени услуги, неправителствени организации и други

Партньори на Национален алианс за обществена отговорност в реализирането на форума са Министерство на труда и обществената политика, Европейска асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Национално съдружие на общините в Република България, Национална асоциация на обществено виновните работодатели и Община Варна.

В рамките на събитието ще се проведат два форума с друг фокус: 

Национален  конгрес на обществено виновните работодатели (15.06.22), на който участниците ще разискват ролята на обществената отговорност за икономическо и обществено развитие  и ще споделят сполучливи модели и положителни практики в областта на обществено виновното предприемачество от България и Европа. Ще бъдат разисквани и признати оферти за незабавни и неотложни решения за финансиране на работодатели и обезпечаване на действителна поддръжка за приобщаваща претовареност

и повече работни места за хората с увреждания.

Национален  конгрес на обществените услуги (16.06.22), на които ще бъде обсъждано развиването на обществените услуги в новите условия на Закона за обществените услуги и подзаконовата уредба, в това число: държавни политики за развиване на обществените услуги, отговорности на общините за развиване на обществените услуги, ръководство, организация и качество на обществени услуги.

Допълнителен акцент тази година ще бъде церемонията по връчване на Юбилейните награди на Национален алианс за обществена отговорност и Агенция за обществено развиване " Вижън “.

Юбилейните награди се връчват по случай 25-та годишнина  от началото на работата по задачата " ВИЗИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ “ и основаването на Агенция за обществено развиване " Вижън “ и НАСО. На отличените ще  бъдат връчени награди за Активни обществени политики за развиване и повсеместен принос за по-добър живот в България и за Цялостен принос в реализирането на политики за обществено развиване и по-добър живот в България.

Отличените ще станат известни по време на публична гала, която ще се организира на 15.06.2022г.

Сред съпътстващите събития е Изложение на обществено виновни работодатели. По време на форума ще се организира ревю на обществени предприятия и услуги, и обществено виновни работодатели. Участниците във Форума и присъстващите представители на медиите ще могат да прегледат и да получат рекламни материали на артикули и услуги. 

Сред формалните посетители на събитието са: Георги Гьоков, министър на труда и обществената политика, Джим Кроу, президент на Европейската асоциация на доставчиците на обществени услуги за хора с увреждания (EASPD), Директори на дирекции и специалисти към Министерство на труда и обществената политика, и други представители на централната и локална власт. 

ационален алианс за обществена отговорност
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР